Golijada na Michel d'Ornanu, hat-trick Sowa
Srtijelac hat-tricka, Moussa Sow

Ligue 1, 13. kolo, Caen - Lille 2:5

Golijada na Michel d'Ornanu, hat-trick Sowa

Odigrana je i posljednja utakmica za večeras francuske Ligue 1 gdje su snage odmjerili Caen i Lille, a postignuto je čak sedam golova, skoro kao ukupno u svim preostalim današnjim susretima.

Senegalac Moussa Sow je doveo u prednost Lille u 25. minuti, a samo deset minuta poslije je postigao i svoj drugi pogodak. Prednost gostiju smanjuje Marokanac Youssef El-Arabi u 40. miniti.

Međutim, Lille odlazi na odmor sa prednosti od 1:3, a Moussa Sow sa hat-trickom. 24-godišnji napadač svoj treći gol je postigao u posljednjim trenucima prvog dijela.

Reprezentativac Obale Slonovače, Kandia Traoré vraća nadu Caenu u 88. minuti pogodivši za 2:3, ali uslijedila su dva brza gola Lillea.

Prvi je postigao Gervais Yao Kouassi, a drugi Franck Béria.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.