Golijada u Mionici

1. liga FBiH

Golijada u Mionici

Danas su odigrane i preostale tri utakmice 17. kola Prve lige Federacije BiH.

Sa visokih 6:0 kakanjski Rudar danas je slavio pobjedu u Mionici protiv domaćeg Omladinca. Već na početku susreta Čeliković pogađa glavnom nakon kornera. Samo par minuta poslije lijevom stranom prolazi Ćulov i ubacuje loptu a Duraković sjajnim voleom pogađa mrežu Huskića. Na odmor se odlazi sa prednošću gostiju od 2:0. Samo 5. minuta nakon ulaska u igru u drugom dijelu susreta Bajro Spahić pogađa za 3:0. Na 4:0 rezultat povećava mladi Hrustanović. Još jedan gol glavom na današnjem susretu postiže Mirza Spahić dok konačnih 6:0, 10.minuta prije kraja, postavlja danas vrlo dobri Bajro Spahić.

Danas su igrana i preostala dva susreta u kojima su pobjede slavile domaće ekipe. Famos SAŠK Napredak je u Konjicu slavio pobjedu naspram Čapljine od 2:0 dok je Branitelj sa visokih 4:0 savladao posljednjeplasirani tim UNIS-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.