Golman Club Bruggea u 96. minuti protiv Real Madrida postigao sjajan gol za prolaz dalje

U stilu Zlatana Ibrahimovića

Golman Club Bruggea u 96. minuti protiv Real Madrida postigao sjajan gol za prolaz dalje

E. Oštraković

Mladi nogometaši Club Bruggea uspjeli su odigrati neriješeno na svom terenu protiv Real Madrida, te tako izboriti prolaz u narednu fazu takmičenja u Ligi prvaka.

Iako je Real bio veliki favorit u ovoj utakmici, te je dva puta imao vodstvo, na kraju nisu uspjeli ostvariti pobjedu.

VOdio je real od 23. minute sa 1:0 kada je gol postigao Jordi, ali su se domaći vratili u igru u 27. minuti kada je sa bijele tačke pogodio de Wolf.

Činilo se da je sve gotovo u 78. minuti kada je Rodriguez, koji je ušao samo četiri minuta ranije, postigao gol za novo vodstvo Real Madrida.

A onda se u 96. minuti desilo veliko čudo. Naime nakon kornera gol za poravnanje postigao je golman domaćih Lammens, te je tako donio prolaz dalje svojoj ekipi.

Top Komentari

Juve88
A da nije u 95 minuti mozda
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti