Golman Crvenih đavola seli u Bundesligu?

Borussia želi Danca

Golman Crvenih đavola seli u Bundesligu?

Midhat Šljivak

Golman Manchester Uniteda, Anders Lindegaard, mogao bi od naredne sezone obući dres njemačkog bundesligaša Borussije iz Moenchengladbacha.

Trenutno prvi golman tima iz Moenchengladbacha, Marc-Andre ter Stegen, na kraju sezone napušta klub, te vjerovatno odlazi u Barcelonu. U rukovodstvu Borussije već traže njegovu zamjenu, a Lindegaard je navodno njihov prvi izbor.

Danski golman je član Manchester Uniteda od  2010. godine, ali se nije uspio nametnuti u timu s Old Trafforda, te bi vrlo lako mogao napustiti tim već na ljeto. 

Pored Lindegaarda, Borussija je pokazala veliki interes i za golmana Unitedovog rivala Cityja, Costela Pantilimona...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije