Golman Gibraltara ima poseban cilj pred duel sa Njemačkom

"Samo biti bolji od Brazila!"

Golman Gibraltara ima poseban cilj pred duel sa Njemačkom

Reprezentacija Gibraltara, koju sačinjavaju amateri, osuđena je večeras u Njemačkoj na milost i nemilost domaćina, svjetskog prvaka iz Brazila.

Utakmicu mnogi dočekuju sa zanimanjem koliko će golova primiti Gibraltar na ovom susretu, a mnogi se pitaju kakva su uopšte očekivanja ove selekcije u duelu sa svjetskim šampionima. Golman Jordan Perez dao je vrlo interesantan odgovor.

"Naš cilj je samo primiti manje od sedam golova. Ukoliko to učinimo, moći ćemo da kažemo da smo bolji od Brazila!", rekao je golman Gibraltara koji će večeras biti na najtežim mukama od svih učesnika ovog susreta.

Perez je, naravno, aludirao na polufinalni meč Svjetskog prvenstva kada je Njemačka pregazila Brazil rezultatom 7:1.

Hoće li Gibraltar proći bolje nego Brazil? Teško, ali nada posljednja umire.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.