Golman reprezentacije Francuske stiže u PSG?
Foto: EPA

Lloris stiže u PSG?

Golman reprezentacije Francuske stiže u PSG?

Midhat Šljivak

Francuski prvak PSG, pokušaće u svoje redove na ljeto dovesti golmana reprezentacije Francuske Huga Llorisa (27), tvrde mediji u ovoj zemlji.

Mrežu PSG-a trenutno čuva italijanski golman Salvatore Sirigu, koji pruža sasvim solidne partije na golu Parižana, ali u rukovodstvu aktuelnog prvaka Francuske razmišljaju o dovođenju novog golmana.

Navodno će PSG ponuditi Tottenhamu 20 miliona eura za Llorisa, a francuski mediji navode kako je i sam golman zainteresovan, jer želi igrati Ligu prvaka naredne sezone.

Lloris je prije dolaska u tim s White Heart Lanea branio za ekipu Lyona, a pored Lavova s Gerlanda nastupao je još za Nicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti