Golovi Ibrahimovića uzaludni, PSG poražen u Bordeauxu

Ligue 1

Golovi Ibrahimovića uzaludni, PSG poražen u Bordeauxu

Edmir Škorić
Teme:

PSG je poražen na gostovanju u Bordeauxu u 29. kolu francuske Ligue 1.

Parižani su nedavno izbacili Chelsea u Ligi prvaka i očito je da su se opustili na gostovanju u Bordeauxu.

Sane je u 18. minuti pogodio mrežu gostiju iz Pariza. Izabranici Laurenta Blanca su u 50. minuti preko Zlatana Ibrahimovića uspjeli da izjednače.

Ipak, Wahbi Khazri na ubačaj Isaaca Kiesea Thelina zabija za 2:1. U posljednjih pet minuta PSG je uspio da izjednači, a strijelac s penala bio je opet Ibrahimović. No, Rolan je u 89. minuti rastužio goste i pogodio za čitav plijen domaćih.

PSG ostaje drugi sa 56 bodova, dok vodeći Lyon ima 57 i priliku da poveća prednost, iako večeras ide na teško gostovanje kod trećeplasiranog Marseillea. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ligue 1, 29. kolo:
Bordeaux - PSG 3:2 (Sane 18, Khazri 70, Rolan 89/ Ibrahimović 50, 85 - penal)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.