Gomes završio u Barci, ali prvobitni plan je bio drugačiji

Trebao da igra za Juve

Gomes završio u Barci, ali prvobitni plan je bio drugačiji

Edmir Škorić

Portugalski reprezentativac Andre Gomes na ljeto je prešao u Barcelonu, ali mogao ga je put odvesti na drugu stranu.

Valencia je pregovara s Juventusom i Stara dama je bila blizu dovođenja Gomesa, ali na kraju je Barcelona ta koja ga je dovela.

"Zaza je igrač koje smo mi željeli dovesti, ali nismo mogli da ga dovedemo jer je sve ovisilo o tome hoće li Andre u Juventus. On je odlučio da ide u Barcu", rekao ej Garcia Pitarch, sportski direktor Valencije.

Gomes je zajedno s Pacom Alcacerom iz Valencije prešao u Barcelone i Pitarch je kaazo da je na sve načine želio Alcacera zadržati na Mestalli, no vlasnici kluba nisu podržali njegovu ideju da se zadrži glavni napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi