Gomez: Još uvijek možemo do  naslova

Sve je moguće

Gomez: Još uvijek možemo do naslova

Edmir Škorić

Bayern je za vodećom dortmudsnkom Borussijom u zaostatku čak 14 bodova nakon odigranog prvog dijela sezone njemačke Bundeslige, no napadač Bavaraca Mario Gomez vjeruje da još uvijek ništa nije gotovo.

Njemački reprezentativac u posljednje vrijeme učestalo trese protivničke mreže, te je njegova forma u punom jeku, bez obzira što je Bayern prvi dio sezone okončao na petoj poziciji sa 14 bodova manje od lidera Borussije iz Dortmunda.

"Kada pogledate kakve čudne stvari su se događale u prvih 17 utakmica, onda je jasno da svako može pobijediti svakoga. Dakle, za nas je još uvijek sve moguće", kazao je Gomez za njemački Bild, dodavši:

"Naravno da još uvijek možemo osvojiti ligu. Prva pozicija je možda daleka, ali kada vidite da momčad poput Frankfurta može pobijediti lidersku momčad, onda je jasno da je liga ove sezone 'luda'. Svakog vikenda dogode se rezultate koje ne biste predvidili ni za hiljadu godina. Zašto Borussia ne bi izgubila nekoliko utakmica u nizu? Nismo izgubili vjeru da se nakon zime vratimo u sami vrh".

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti