Gomez počinje sa klupe protiv Holandije?

Gomez počinje sa klupe protiv Holandije?

Midhat Šljivak

Strijelac jedinog gola za reprezentaciju Njemačke protiv Portugala Mario Gomez, sutrašnji susret protiv slekcije Holandije mogao bi započeti sa klupe za rezervne igrače.

Selektor Njemačke Joachim Low ozbiljno razmišlja da Gomeza stavi na klupu, a da susret protiv "oranja" započne sa napadačem Lazija Miroslavom Kloseom.

Ipak, Low na današnjoj press konferenciji nije želio dati odgovor da li će napraviti ovu izmjenu.

"Nikad nisam rekao da tim koji pobjeđuje ne treba mijenjati. Moguće je da napravimo neke izmjene u ekipi. Spreman sam uvijek napraviti neko izenađenje. Drago mi je da se Miroslav osjeća mnogo bolje. Kada je zdrav onda je igrač svjetske klase. Mislim da je spreman da započne meč," rekao je Low.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.