Gomez spreman za povratak nakon pet mjeseci

Gomez spreman za povratak nakon pet mjeseci

Edmir Škorić

Iskusni njemački napadač Mario Gomez skoro se potpuno oporavio od povrede koljena...

Gomez se povrijedio na početku sezone i već je pauzirao pet mjeseci. Očekuje se da se pojavi na treningu Fiorentine u srijedu, te da se tako vrati nogometnim aktivnostima.

Gomez je u Firencu stigao iz Bayerna ljetos, ali je odigrao samo tri utakmice u Seriji A, a onda je u duelu s Cagliarijem zadobio tešku povredu koljena.

Fiorentina u utorak navečer igra protiv Udinesea prvu utakmicu polufinala Italijanskog kupa, a osim Gomeza, trener Viola Vincenzo Montella ne može da računa ni na Alberta Aquilanija i Massima Ambrosinija.  Nedovoljno spremni su Ante Rebić i Nenad Tomović...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti