Gomez u Bayernu za 30 miliona eura?

Gomez u Bayernu za 30 miliona eura?

Treći strijelac Bundeslige ove sezone, iza Grafitea i „dijamanta“ Edina Džeke, Mario Gomez, nalazi se pred potpisom za minhenski Bayern.

Kako je SportSport.ba već pisao, Bavarci su opasno zagrizli za Gomeza i Džeku, koji bi uz Ivicu Olića, Lucu Tonija i Miroslava Klosea trebali činiti vrh napada Bayerna naredne sezone. Međutim, čini se kako su u Minhenu odustali od reprezentativca Bosne i Hercegovine jer su svjesni da nemaju previše šansi za Džekinim potpisom u konkurenciji Milana, Chelsea, Arsenala i Manchester Uniteda.

Zbog toga su se u Bayernu okrenuli Gomezu.

"Veoma nam je zanimljiv i pokušaćemo ga dovesti. Vidjećemo kako će se stvari razviti, ali sam optimističan", rekao je Uli Hoeness, glavni menadžer Bayerna. 

Stuttgart je već i postao cijenu za Gomeza a ona iznosi 30 miliona eura. Tradicionalno škrti Bayern, međutim, namjerava platiti onoliko koliko traže Švabe.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.