Gomeza ljute stalne izmjene

Napadač Bavaraca nezadovoljan

Gomeza ljute stalne izmjene

Adnan Beganović

Mario Gomez, njemački fudbalski reprezentativac koji je u ljetnom prelaznom roku došao u Bayern iz Stuttgarta za 30 miliona eura nije zadovoljan svojim statusom u bavarskom klubu.

„Treba mi samopoudanje da bi igrao na nivou na kojem mogu igrati. Ja imam dovoljno samopouzdanja, ali ako dođete u novi klub, igrate u prvih šest utakmica i pritom stalno postižete golove, a trener vas uporno mijenja, onda sami sebi postavite pitanje – zašto?“, rekao je Gomez za njemačke medije te dodao:

„Doveden sam u Bayern da bi zabijao golove, no ukoliko me trener mijenja, onda postajem nesiguran“.

Podsjetimo, Gomez je ove sezone računajući sva takmičenja postigao 6 golova u devet utakmica.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.