Goran Paradžik preuzeo štafetnu palicu u Zapadnohercegovačkoj Županiji

Udruga nogometnih sudaca i instruktora

Goran Paradžik preuzeo štafetnu palicu u Zapadnohercegovačkoj Županiji

Goran Paradžik, dugogodišnji bh. nogometni sudac izabran je za predsjednika Udruge nogometnih sudaca i instruktora Zapadnohercegovačkog Kantona/Županije.

Ovaj prostor (Općine Ljubuši, Široki Brijeg, Posušje i Grude) se, kao što je uostalom slučaj i u čitavoj BiH u posljednje vrijeme susreće se s mnogim odlascima mladih ljudi u inostranstvo, pa je veliki izazov pred Udrugom da regrutuje nove mlade sudačke snage, a Paradžika je Skupština jednoglasno izabrala da ih povede u nove izazove.

Izbornoj Skupštini koja se održala u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom prisustvovali su osim delegata, bivših i sadašnjih sudaca, i mnogi drugi fudbalski djelatnici te gosti iz drugih Kantona.

Prisutnima se na početku obratio Josip Bevanda nakon čega je usvojen novi Statut i izvršeno imenovanje novog predsjednika, dopredsjednika i sekretara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti