Sablić: Učinit ćemo navijače ponosim!

Novi trener tima sa Koševa

Sablić: Učinit ćemo navijače ponosim!

S. Grebović

Sarajevo je prije par trenutaka imenovalo novog šefa struke, a riječ je o Goranu Sabliću.

Novi šef struke tima sa Koševa je sa bordo timom potpisao ugovor od jedne godine uz mogućnost produžetka na još jednu sezonu.

Za klupsku stranicu FK Sarajevo Sablić je prilikom predstavljanja izjavio:

"Velika je čast biti dio kluba kao što je FK Sarajevo, drago mi je da smo se uspjeli dogovoriti i nadam se da ćemo u ovoj sezoni ostvariti rezultat kojim ćemo učiniti naše navijače ponosnim. U narednim danima ću se bolje upoznati i sa igračima, imamo dovoljno vremena da se upoznamo i dobro spremimo za sezonu koja je pred nama. Iskoristio bi ovu priliku i da se zahvalim svim ljudima iz HNK Hajduk na saradnji koju smo imali u prethodnom periodu".

Sarajevo je protekle sezone osvojilo drugo mjesto, a sezonu su spasili osvajanjem Kupa Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sablić je posljednji angažman imao u drugom timu Hajduka, a vodio je i Split, te moldavski Sheriff Tiraspol, a najvjerovatnije da će Sablić u stručni štab dovesti i jednog pomoćnika.

Sa Širokim Brijegom je osvojio Kup naše zemlje 2017. godine. Kao nogometaš Sablić je nastupao za Hajduk i Dynamo Kyjev.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583752673
Nema od tebe nista
0 10
Matic
Odlican mlad i moderan trener. Mislim da su komsije napravile pravi potez sa Sablicem. Sretno
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi