Sablić nakon Širokog: Ostali smo bez energije, nadam se da ćemo biti kvalitetniji

Trener FK Sarajevo

Sablić nakon Širokog: Ostali smo bez energije, nadam se da ćemo biti kvalitetniji

Midhat Šljivak

Sarajevo je večeras na Koševu remiziralo protiv Širokog.

Nakon 90 minuta igre bilo je 0:0 i gledaoci sa Koševa su otišli itekako razočarani.

Svoje mišljenje o ovoj utakmici dao je trener domaćeg tima Goran Sablić.

"Tvrda i teška utakmica. Imali smo nešto više od igre, ali neriješeno je objektivan rezultat", rekao je Sablić i nastavio je:

"Nedostajalo nam je svježine naprijed. Teško smo pronalazili prostor, imali smo 15-20 minuta dobrih u nastavku, ali ostali smo bez energije. Momci su se trudili danas".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Patimo se, to nije ništa novo. Mi smo u procesu, nemamo balansa. Tu je grupa igrača koji nisu do jučer bili tu, a neki nisu ni bili tu na pripremama. Nije lako izbalansirati. Daju sve što mogu u ovom trenutku. Slažem se da negdje fali kvalitete".

"Nadam se da ćemo biti kvalitetniji i bolji u nastavku sezone", poručio je Sablić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1571956549
Hahahahah 5 prijava odjednom hahahaha evo vam pitarcice banana pa glabajte... 0 pokusaja ka golu Sirokog. Oj bijedo i Bogu si teska...
4 13
bazaorao
@pjanke.sa hehhehee jer mi smo divovi.... hehhehehehehe
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi