Goran Skakić na klupi Leotara

Na Policama od jučer radno

Goran Skakić na klupi Leotara

Adnan Beganović

Fudbaleri Leotara jučer su na policama odradili prvi trening u okviru priprema za narednu sezonu pod palicom novog šefa stručnog štaba Gorana Skakića.

Skakić je na klupi Leotara nasljedio Borčeta Sredojevića, a zanimljivo je to da mu je ovo treći put da vodi momčad s Polica.

Prvom treningu prisustvovalo je 23 fudbalera i to: Novica Berak, Dušan Berak, Vukmir Mijanović i Mladen Kukrika (golmani), Vladimir Todorović, Gavrilo Čorlija, Anel Ramić, Srđan Andrić, Bojan Magazin, Rajko Komnenić, Dejan Rašević, Jovica Vico, Darko Dreč, Žunior Žair Souto, Milorad Cimirot, Željko Radović, Bojan Vučinić, Oleg Ćurić, Rade Bošković, Lazar Zečević, Miroslav Prelo, Marko Toholj i Branko Šešlija, a opravdano su odsustvovali Rajko Ćeranić, Dragan Ristić, Aleksandar Trninić i Nenad Zečević i očekuje se da se narednih dana priključe pripremama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.