Goran Zakarić upisao asistenciju u pobjedi Craiove

Rumunski šampionat

Goran Zakarić upisao asistenciju u pobjedi Craiove

Goran Zakarić je nakon "agonije" u Partizanu pronašao angažman u Rumuniji. Večeras je peti put nastupio za Craiovu i upisao prvu asistenciju.

Craiova je u okviru 19. kola rumunskog šampionata na svom terenu ugostila ekipu Botosanija i upisala pobjedu rezultatom 3:1.

Poveli su domaći u 20. minuti utakmice, nakon kornera. Zakarić se našao na prvoj stativi, prebacio loptu i asistirao Mihaili za 1:0.

Osam minuta kasnije je bilo 2:0. Craiova je dobila penal, a Cicaldau pogodio za 2:0.

Botosani je uspio u 39. minuti kada je lijep gol postigao Reagy Ofosu, fudbaler koji je svojevremeno bio blizu transfera u FK Sarajevo.

Domaći su u samom finišu utakmica, u sudijskoj nadoknadi potvrdili pobjedu preko Votajelua koji je iskoristo to što je golman gostiju otišao pred gol Craiove prilikom izvođenja kornera.

Craiova je sa nova tri boda došla do ukupno 34 i barem nakratko do druge pozicije.

Top Komentari

Bio je to igrac dobrog potencijala koji je mnogo obecavao, na kraju nije ispalo tako kao sto se to ocekivalo od njega.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti