Goražde nevjerovatnim preokretom bolje od Sarajeva

Mahović junak meča

Goražde nevjerovatnim preokretom bolje od Sarajeva

E. Čaušević, foto: S. Bošković

U posljednjem meču drugog kola grupne faze Memorijalnog turnira Asim Ferhatović Hase igrači Sarajeva poraženi su od Goražda sa 5:4.

Mlade nade bordo kluba su bile na korak od pobjede protiv Goražda jer su u finišu imali prednost sa 4:3, ali na kraju je protivnički tim preokretom slavio sa 5:4.

Sarajevo je povelo sa 1:0 golom Salčina, ali je Goražde poravnalo preko Hasanovića. Potom je bordo tim sa dva gola povisio na 3:1.

Prvo je pogodio Hasančić za 2:1, a treći gol za Sarajevo zabio je Jašarević. No, preko Ferhatovića ekipa Goražda je brzo smanjila na 3:2, a zatim se nastavila golijada.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na 4:2 za Sarajevo povisio je Salčin i činilo se da je sve gotovo. No, potom je Goražde do kraja zabilo tri gola i slavilo sa 5:4. Golove za ovaj tim postigli su Hasanović, Dučić i Mahović.

Za Sarajevo je ovo bio drugi poraz jer su danas poraženi od Dinama iz Pančeva sa 5:1, dok je Goražde u prvom meču deklasirano od Olimpika sa 8:2.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi