Gordan Bunoza na korak do Basela

Mladi reprezentativac BiH nalazi se u Švicarskoj

Gordan Bunoza na korak do Basela

Adnan Beganović

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i igrač hrvatskog prvoligaša Karlovca, Gordan Bunoza, karijeru bi mogao nastaviti u švicarskom Baselu.

Hrvatski mediji danas pišu da je Bunoza već otputovao u Švicarsku gdje bi trebao finalizirati transfer sa Baselom.

Dobre igre Bunoze u Karlovcu i našoj mladoj reprezentaciji u prošloj godini nisu ostale nezapažene, pa će ovaj fudbaler najvjerovatnije karijeru nastaviti u Baselu, a da ovo nisu samo špekulacije potvrdio je i sekretar Karlovca, Neven Šprajcer, koji je za hrvatske medije izjavio da Karlovac neće praviti probleme oko odlaska našem mladom reprezentativcu ukoliko se uspije dogovoriti sa švicarskim klubom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.