Gornik slavio, Jamak se pokušava nametnuti stručnom štabu

Veznjak Želje igrao u drugom poluvremenu

Gornik slavio, Jamak se pokušava nametnuti stručnom štabu

Adnan Beganović

U prijateljskom susretu fudbaleri Gornik Leczne su s 3:1 savladali Jagielloniju, a za pobjedničku momčad u drugom poluvremenu je igrao i fudbaler Željezničara, Nermin Jamak.

Odmah nakon susreta protiv Lovćena u kojem su Plavi slavili s 1:0, te su tako izborili nastup u 2. pretkolu Evropske lige, Jamak je otputovao za Poljsku gdje će se pokušati nametnuti stručnom štabu Gornika.

Danas je Jamak odigrao 45 minuta u pobjedi Gornika nad Jagiellonijom, a u narednim danima stručni štab Gornika odlučit će da li će veznjak Želljezničara ostati u njihovom klubu.

Inače, golove za Gornik danas su postigli Bozok, Buzala i Szalachowski, dok je za Jagielloniju pogodio Wasluk.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.