Goropadno Jedinstvo ponizilo Slobodu

Goropadno Jedinstvo ponizilo Slobodu

Adnan Beganović

U derbiju 5. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine Jedinstvo je u Bihaću sa ubjedljivih 3:0 savladalo Slobodu.

Derbi susret 5. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine nije opravdao očekivanja jer na terenu je postojala samo jedna momčad, ona iz Bihaća.

Izabranici Mehmeda Janjoša furiozno su otvorili utakmicu. Pred golom Slobode redale su se prilike, a u 32. minuti domaći dolaze do prednosti. Nakon jedne dobre akcije Bešić sa 10-ak metara pogađa za 1:0.

Na samom otvaranju drugog dijela, tačnije u 49. minuti odlučeno je pitanje pobjednika. Burazov je s nekih 12 metara savladao Hadžića za 2:0.

Nakon ovog pogotka domaći su prepustili igru bezidejnim gostima i orijentisali su se na kontre i polukontre. Do 64. minute rezultat se nije mijenjao, a onda je Pljevljak pogodio za konačnih 3:0.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti