GOŠK prošao uz još jednu očajnu utakmicu protiv Radnika

GOŠK prošao uz još jednu očajnu utakmicu protiv Radnika

Midhat Šljivak

Treću utakmicu u nepunih mjesec dana odigrali su Radnik iz Bijeljine i GOŠK, a u revanš susretu osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine tim iz Gabele je sačuvao mrežu u Bijeljini. Susret je završen bez golova 0:0, te je GOŠK zahvaljujući pobjedi iz prvog susreta 1:0 prošao dalje.

Kao i prethodne dvije utakmice, ni ova nije donijela lijep fudbal. Prvo poluvrijeme na stadionu u Bijeljini je proteklo u mirnoj igri, a izrazitih prilika pred protivničkim golovima nije bilo.

I u drugom poluvremenu očajna igra. Niti jedan tim nisu pokazali apsolutno ništa, te je GOŠK zahvaljujući golu iz jedine prilike u prvom susretu prošao među osam najboljih timova u Kupu Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.