Gosti uspješniji u Jelen Superligi

Prvenstvo Srbije

Gosti uspješniji u Jelen Superligi

Edmir Škorić

U subotu su odigrane četiri utakmice trećeg kola srbijanske Jelen Superlige. Uspješniji su bili gosti.

Tako su do bodova "na strani" stigli Hajduk, Metalac, Radnički i Borac. I dok su Metalac i Borac osvojili po bod, Hajduku i Radničkom pripao je čitav plijen.

Pogotkom Mujdragića iz treće minute Hajduk iz Kule slavio je pobjedu u Jagodini, dok je Radnički s 4:2 savladao Javor. Bez golova su završeni susreti Spartak Zl. voda - Metalac te BSK Borča - Borac.

Od 19 sati i 30 minuta počeo je susret Vojvodine i Novog Pazara, a sutra su na programu  tri susreta, najzanimljiviji svakako beogradski derbi između Partizana i OFK Beograda. Zvezda će u goste Smederevu, a Rad dočekuje Slobodu Point Sevojno.

Jelen Superliga, 3. kolo:

Borča - Borac 0:0
Jagodina - Kula 0:1 (Mujdragić 3)
Javor - Radnički 1923  2:4 (Mišić 87, Rendulić 73 - penal/ Kostić 30, Milošević 34, Petrović 52, Milošković 88)
Subotica - Metalac 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.