Gostima ni mrvice

Primera division

Gostima ni mrvice

U prve dvije utakmice trećeg kola španske Primere nije bilo iznenađenja. U obje utakmice su pobjede upisale domaće momčadi, dok gostujuće nisu uspjele postići niti jedan pogodak.

Mallorca je sa 2:0 bila bolja od Osasune, dok je Espanyol sa 1:0 savladao Almeriju. Chori Castro je u 25. minuti iz penala donio vodstvo Mallorci, a Jonathan De Guzman je u 93. minuti potvrio pobjedu momčadi Michaela Laudrupa.

Almeria je bila potpuno ravnopravan rival Espanyolu, ali nije uspijela doći do boda. U prvom dijelu meča su oba tima imala po nekoliko prilika, a Espanyol je do pobjede stigao preko Jose Callejona u 47. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.