Gostujuće "pobede" Zvezde i OFK Beograda
Foto: Fonet

Jelen Superliga Srbije, 4. kolo

Gostujuće "pobede" Zvezde i OFK Beograda

Edmir Škorić

Gostujućim "pobedama" Crvene zvezde i OFK Beograda okončano je četvrto po redu kolo Jelen Superlige Srbije.

Crvena zvezda je bez većih problema slavila na Karaburmi protiv BSK-a, te se tako izjednačila sa Vojvodinom na drugom mjestu sa po 10 osvojenih bodova. Dva gola za goste u ovoj utakmici postigao je Miloš Trifunović, te jedan Aleksandar Radunović (autogol), dok je za BSK jedini strijelac bio Zoran Knežević.

OFK Beograd je, pak, u Kuli slavio sa 2:1 protiv tamošnjeg Hajduka. Gosti su poveli preko Radivojevića u 18. minuti, ali da bi Petrović izjednačio u 37. minuti. No, pobjedu je popularnim Romantičarima donio Radivojević svojim drugim golom u 58. minuti.

Jelen Superliga, 4. kolo:
BSK - Crvena zvezda 1:3 (Knežević 68 – Trifunović 41, 58, Radunović 89ag)
Hajduk - OFK Beograd 1:2 (Petrović 58 – Radivojević 18, 58)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.