Gotze: Ja bih glasao za Messija

Gotze: Ja bih glasao za Messija

Zvijezda Borussije iz Dortmunda Mario Gotze vjeruje kako je Lionel Messi zaslužio da ponese priznanje Zlatna lopta za 2012. godinu.

Argentinska zvijezda Barcelone dobila je ovo laskavo priznanje u predhodne dvije godine, ali ove godine ima veliku konkurenciju u Cristianu Ronaldu, koji također igra sjajno.

Ipak, Gotze vjeruje kako je zvijezda Barcelone zaslužila da ponese i treću nagradu u nizu, te kaže kako bi on glasao za Messija, da ima pravo glasa.

"Mislim da će Messi dobiti Zlatnu loptu. Ja bih glasao za njega. Najbolji je igrač na planeti i igra ponovo sjajnu sezonu", rekao je Gotze.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.