Gotze mijenja Vidala u Juventusu?

Stara dama želi Nijemca

Gotze mijenja Vidala u Juventusu?

Čelnici Juventusa će se uskoro dati u potragu za alternativom za Artura Vidala, koji će uskoro potpisati za Bayern Munchen.

Kako javljaju italijanski mediji, postoji velika vjerovatnoća da će put Torina krenuti Mario Gotze, njemački reprezentativac koji iza sebe ima dosta lošu sezonu u bavarskom gigantu.

Max Allegri je trener koji izrazito poštuje Gotzea i rado bi ga volio vidjeti u svom timu. Postoji opcija da Gotze stigne na dvogodišnju posudbu u Torino, ali sa klauzulom da bi ga Juventus nakon toga morao otkupiti. Procjenjuje se da bi transfer ukupno mogao iznositi 30 miliona eura.

Mario Gotze je u posljednje vrijeme pokvario odnose s Pepom Guardiolom, a često je bio na meti kritika nekih legendi Bayerna, koje su kritikovale njegovu indolentnost na terenu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.