Gotze: Osjećam da mi je forma u usponu

Gol i asistencija

Gotze: Osjećam da mi je forma u usponu

Četiri dana nakon odlične partije u pobjedi nad Mainzom u koju je ugradio dvije asistencije, Mario Gotze briljirao je i na utakmici Lige prvaka između Bayerna i Viktorije Plzen. 

U igruu je ušao u 63. minuti, a prvi dodir sa loptom pretvorio je u asistenciju za Schweinsteigera. Do kraja je uspio postići i svoj zvanični prvijenac u Ligi prvaka u Bayernovom dresu.

„Igrali smo dobro, stvorili smo veliki broj prilika što najbolje oslikava statistika utakmice. Osjećam da je moja forma u usponu i izuzetno sam sretan zbog toga,“ izjavio je Gotze.

Naredni Bayernov protivnik je Hertha iz Berlina, a za očekivati je da Gotze konačno priliku dobije od prvog minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.