Gotze: Prerano mi je za inostranstvo

Ne želi iz Dortmunda

Gotze: Prerano mi je za inostranstvo

Edmir Škorić

Ofanzivac dortmundske Borussije Mario Gotze smatra da je prerano da napusti redove njemačkog prvaka i zaputi se u neki od najvećih evropskih klubova.

Gotze (19) već je jedan od najboljih mladih igrača zbog dobrih nastupa u kontinuitetu i već ga se poredi sa Lionelom Messijem.

Ovaj njemački reprezentativac (zabilježio šest nastupa za Elf), ipak, nema namjeru da napušta Dortmund s kojim je prošle godine postao prvak Njemačke.

"Ovdje mi je sve. Imamo dobrog trenera (Jurgen Klopp), momčad sa senzacionalnom perspektivom i svi se savršeno dobro razumijemo", kazao je Gotze, dodavši:

"Također, imam svoju porodicu, šta se bih još želio? Poznajem neke igrače koji igraju u inostranstvu. Nije im uvijek lako. Za mene bi definitivno bilo prerano da odem".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.