Govedarica: Favoriti smo, to ćemo opravdati na terenu

Famoš dočekuje Velež iz Nevesinja

Govedarica: Favoriti smo, to ćemo opravdati na terenu

D. Vejo

Fudbaleri Famosa će u okviru petog kola Druge lige Republike Srpske grupa Istok na svom terenu dočekati ekipu Veleža iz Nevesinja.

U ovaj meč, tim iz Istočne Ilidže ulazi nakon poraza u prošlom kolu od ekipe Mladosti, te će po svaku cijenu pred svojom publikom tražiti iskupljenje.

"U prošlom kolu smo podbacili u Gacku te smo poraženi zbog toga. Izvukli smo pouke iz te utakmice te ćemo nastojati da greške ispravimo, svedemo ih na minimum i dođemo do novog trijumfa. Favoriti smo protiv Veleža i to ćemo opravdati na terenu", zaključio je za SportSport.ba golman Famosa, Danilo Govedarica.

Meč između Famosa i Veleža zakazan je za sutra od 16.30 sati u Vojkovićima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti