Govedarica ipak daleko od Borca

Ništa od dolaska veziste na Gradski stadion

Govedarica ipak daleko od Borca

D. Vejo

Rukovodstvo banjalučkog Borca odnosno novog-starog premijerligaša intenzivno radi na angažovanju pojačanja koja bi bila od pomoći tokom takmičenja u elitnom društvu naredne sezone.

Danas je konačno završeno i šesto pojačanje Banjalučana za narednu sezonu, a riječ je o već provjerenom igraču koji je u prošlosti nosio crveno-plavi dres Fedoru Predragoviću.

Nakon dužih pregovora, Predragović je pristao da se vrati na Gradski stadion i ponovo zaigra pred domaćom publikom, imajući u vidu da je rođen u gradu na Vrbasu.

No, njegovim dolaskom, popunjena su mjesta na sredini terena.

S toga, najavljivano pojačanje Miljan Govedarica, ipak neće postati novi član Velikana iz Platonove. Iako su čelnici Borca u dva navrata pokušali da ubijede bivšeg mladog bh. reprezentativca da dođe u Banja Luku, od toga na kraju neće biti ništa.

Zajednički jezik nije pronađen, a njegovo mjesto popuniće Predragović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi