Govou blizu Galatasaraya

Francusku mujenja Turskom

Govou blizu Galatasaraya

Adnan Beganović

Nakon što je redove Lyona napustio Juninho, isto bi mogao uraditi i francuski fudbaler Sidney Govou. Naime, turski mediji navode da je Govou na korak do prelaska u Galatasaray.

Prema pisanju turskih medija pregovori Galatasaraya i francuskog internacionalaca su u završnoj fazi i ukoliko se finaliziraju Govou će se odmah priključiti pripremama istanbulske momčadi u Holandiji.

S druge strane francuski mediji navode da predsjednik Lyona Jean – Michel Aulas želi zadržati Govoua, ali da sami igrač insistira na odlasku.

Govou je u prošloj sezoni propustio veliki broj utakmica zbog povrede ahilove tetive, ali je sada u potpunosti spreman za igru. U dresu francuskog nacionalnog tima Govou je odigrao 37 utakmica i postigao 10 golova.




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.