Gracić: Neću se spuštati na Rizvanovićev nivo

Gracić: Neću se spuštati na Rizvanovićev nivo

Predsjednik Sarajeva Amir Rizvanović danas je otvoreno prozvao predsjednika Olimpica Nijaza Gracića da želi dovesti do nestanka FK Sarajevo.

"Nijaz Gracić u kontinuitetu nudi recepte za nestanak Sarajeva, navodi da je donosio novca, a stvari stoje drugačije.", rekao je predsjednik Sarajeva, Amir Rizvanović.

 

Gracić, nekadašnji čelni čovjek tima sa Koševa, odbacio je sve optužbe, te dodao kako se ne namjerava spuštati na nivo svog kolege Rizvanovića.

 

"Ako on misli to što je rekao, to je njegova stvar. Ne bih se ja spuštao na njegov nivo. Ovakva situacija samo produbljuje animozitet prema Olimpicu, jednom malom sportskom kolektivu. Međutim, iako smo mali, činjenice pokazuju da smo mi tu, u Premijer ligi i da ispunjavamo sve uslove za odlazak u Evropu" rekao je za SportSport.ba Gracić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Ja zaista ne vidim razloga zašto ovake izjave Rizvanovića i kompanije. Problemi nisu nazvani pravim imenom, a problemi postoje. Kod UEFA više nema ljubavi. Znaju se tačno koji su i kakvi uslovi za odlazak u Evropu. Mi smo svoje uslove davno ispunili. Mislim da čelnici Sarajeva nisu iskreni u svojim izjavama, ali mene zanima samo moj klub i činjenica da izborimo Evropu", dodao je Gracić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.