Reakcije nakon žrijeba Kupa BiH

Gracić: Udarila vila na Halila

Nijaz Gracić, predsjednik najmlađeg premijerligaša Bosne i Hercegovine, sarajevskog Olimpica, bio je zadovoljan današnjim žrijebom Kupa BiH.

Olimpic je tako voljom žrijeba za protivnika dobio Čelik, te se može reći da su dobro prošli, s obzirom da drugi par čine akuelni prvak Bosne i Hercegovine Željezničar i Široki Brijeg.

"Čelik se znatno pojačao u ovom prelaznom roku, a vodi ih jedan veoma ozbiljan stručnjak i neće nam biti lako. Što kažu, udarila 'vila na Halila', ali ja svakako vjerujem u svoju djecu i nadam se prolasku u finale", rekao je između ostalog Gracić za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.