Gradačac: Navijači kontra igrača
"Zmajevi" će pružiti otpor svojim igračima...

U čast Matićevog odlaska

Gradačac: Navijači kontra igrača

Edmir Škorić

Lijepu gestu dugogodišnjem napadaču Zvijezde koji se ovog ljeta oprostio od aktuelnog igranja fudbala, Draganu Matiću, spremaju "Zmajevi", navijači gradačačkog premijerligaša koji će pružiti otpor timu Ratka Ninkovića u subotu.

Dragan Matić je u redove Zvijezde stigao još u vrijeme kada se klub borio za ulazak u Prvu ligu FBiH, odmah je postao miljenik svih navijača i simpatizera kluba, koji se kasnije pokazao kao veliki igrač, ali i čovjek.

Nisu u Gradačacu to zaboravili i kada je okačio kopačke o klin i fudbalu rekao zbogom navijači su mu se odlučili zahvaliti za sve što je činio tokom proteklih sezona. U čast njegovog odlaska priredili su pravi spektakl na stadionu Banja Ilidža, gdje će snage odmjeriti sa kombiniranim sastavom Zvijezde, predvođen Ratkom Ninkovićem.

Utakmica se igra u subotu sa početkom u 18 sati, a prije nego što lopta krene sa centra navijači će Matiću uručiti poklon. "Zmajeve" sa klupe predvode Sanel Bašić, te pomoćnik Elvin Bahić.

"Očekujemo zanimljivu fudbalsku predstavu u subotu u kojoj pobjednik nije bitan. Cilj nam je da se Matić isprati na pravi način, te da svi uživamo. Moram naglasiti da ćemo pružiti pravi otpor igračima, neka budu spremni na to", naglasio je za naš portal Fahrudin Piskić, jedan od predstavnika navijača.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.