Gradačac posljednja šansa za Milanovića

Trese se stolica trenera Drine

Gradačac posljednja šansa za Milanovića

D. Banović

Bez obzira na loš start u Premijer ligi i posljednje mjesto na tabeli, uprava Drine dala je punu podršku aktuelnom šefu stručnog štaba Miletu Milanoviću.

Na taj način od dolaska Darka Nestorovića u Zvornik, bar za sad, neće biti ništa, a Milanović će ekipu voditi u subotu protiv Zvijezde u Gradačcu.

"Sad nam je svima potreban mir uoči gostovanja u Gradačcu, a na ekipi je da pokuša ispraviti greške iz prva četiri kola. Milanović će voditi ekipu u Gradačcu, a poslije ovog meča ćemo da analiziramo učinak u prvoj trećini ove sezone. Tad ćemo oscjeniti učinak igrača i stručnog štaba, kaže predsjednik Mile Milanović.

Ipak, izvor blizak klubu nam je rekao da je Milanović dobio još jednu priliku i to da u Gradačcu upiše, najmanje jedan bod. Ukoliko Drina ponovo izgubi uprava će u predstojećoj pauzi promjeniti šefa stručnog štaba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti