Građani nude 30 miliona funti za fudbalera Southamptona

City šalje ponudu za Shawa

Građani nude 30 miliona funti za fudbalera Southamptona

Midhat Šljivak

Prema navodima engleskog Daily Maila, ekipa Manchester Cityja, sprema ponudu za defanzivca Southamptona Lukea Shawa.

Sjajni 18-godišnji fudbaler igra fantastično u dresu Southamptona ove sezone, a svojim igrama privukao je pažnju velikih klubova.

Interes za Shawa je veliki, a Manchester City će navodno ponuditi 30 miliona funti, što bi im vjerovatno osiguralo usluge ovog lijevog beka ispred gradskog rivala Uniteda i Chelseaja, koji su također pokazali interes za dovođenje ovog mladog fudbalera.

Ako bi Southampton prihvatio ponudu Građana od 30 miliona funti, Shaw bi postao  najskuplje plaćeni defanzivac, a raniji rekord je držao Barcelonin Dani Alves, kojeg su Katalonci 2008. godine Sevilli platili 29,5 miliona funti.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.