Gradi se punom parom: Tottenhamov novi stadion izgledat će fantastično
Novi stadion Tottenhama bi se trebao završiti za nekoliko mjeseci, a gradnja će koštati oko 750 miliona funti

Radovi idu prema planu

Gradi se punom parom: Tottenhamov novi stadion izgledat će fantastično

E. Čaušević

Tottenham trenutno svoje domaće utakmice igra na legendarnom Wembleyju jer se početkom ove godine počeo graditi njihov novi stadion.

Londonski klub je odlučio da na mjestu legendarnog White Hart Lanea sagradi novi stadion koji bi trebao biti završen do početka nove sezone. Novi stadion Tottenhama će primati 61.000 gledatelja što je znatno više nego što je to bio slučaj sa White Hart Laneu.

Gradnja novog stadiona ide prema planu i u Tottenhamu su sigurni da će već naredne sezone zaigrati na njemu. Londonski klub je danas odlučio da pokaže kako trenutno izgleda stadion koji je već poprimio svoj novi izgled. Izgradnja novog stadiona koštat će oko 750 miliona funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi