Crnogorac na novom poslu

Nedavno napustio seniorsku momčad Slobode

Crnogorac na novom poslu

S. Mlaćo
Nakon poraza na Koševu od Olimpika Gradimir Crnogorac je podnio ostavku na mjesto šefa stručnog štaba FK Sloboda.

Ostavka je brzo usvojena, a Crnogorca je naslijedio Mladen Žižović kojeg danas čeka važan meč sa Mladost Doboj Kakanj na Tušnju.

Crnogorac ipak neće daleko, s obzirom da su čelnici kluba donijeli odluku da preuzme kadetsku selekciju kluba.

Kadete Slobode do sada je vodio Adnan Jahić koji je sada u stručnom štabu sa Žižovićem.

Mislim da je moj odlazak u ovom trenutku najbolji za klub i nadam se da će novi trener uspjeti "prodrmati" ekipu", rekao je Crnogorac za SportSport.ba po odlasku sa klupe seniorske momčadi i dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Odlazim čista obraza, kao i uvijek, davao sam sve od sebe za Slobodu. Obavijestio sam sinoć predsjednika da je moja odluka konačna. Moram se malo i odmoriti“.

Kadeti Slobode na petom su mjestu Elitne lige U-17 naše zemlje.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi