"Neki igrači su limitirani, ali su sticajem okolnosti u Slobodi"

Crnogorac prozvao neke od igrača Slobode

"Neki igrači su limitirani, ali su sticajem okolnosti u Slobodi"

E. Škorić

Trener Slobode Gradimir Crnogorac je nakon utakmice protiv Olimpika bio razočaran i najavio sastanke u klubu koji bi mogli da odluče mnogo toga.

"Prije svega čestitam Olimpiku na pobjedi. Mislim da naši igrači poslije poraza od TC nisu izvukli pouke, pa ćemo održati sastanke na kojem ćemo riješiti mnogo toga", rekao je Crnogorac, dodavši:

"U decembru sam upozoravao naš klub šta nas čeka ako se ne pojačamo na određenim pozicijama, a isto tako napustila su nas dva veoma bitna igrača. Mnogi igrači su se zadovoljili, misle da smo sa 20 bodova sigurni i u mirnoj luci. Ja i moj stručni štab nismo tako mislili. Vidjet ćemo šta će biti ove sedmice".

Možete li sa ovakvim timom ostati u ligi?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne bih rekao da imamo slab tim, ali kod pojedinih igrača je upitan voljni momenat, a i neki igrači su isto tako limitirani, ali su sticajem okolnosti tu u Slobodi", dodao je Crnogorac.

Top Komentari

Slobodas
Hvala upravi sto nam je dovela limitirane igrace. Hvala i Gradi sto je sutio i radio kako uprava svira ! Sad je mozda i kasno
8 0
user1585252255
Salihovic nije ni za 2 liga federacije.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi