Gradimir Crnogorac novi šef stručnog štaba FK Sloboda Tuzla

Potvrđeno

Gradimir Crnogorac novi šef stručnog štaba FK Sloboda Tuzla · Zvanično

E. Škorić

Nakon dogovorenog sporazumnog raskida saradnje sa Milenkom Bošnjakovićem FK Sloboda dobila je novog trenera. 

Kako je SportSport.ba još jučer najavio, Gradimir Crnogorac izabran je za novog šefa stručnog štaba Slobode.

"Politika kluba je prvenstveno da se akcenat stavlja na trenere koji su klubu uvijek bili na raspolaganju, te su igrački i trenerski ostvarili dobre rezultate kako u prvom timu tako i u omladinskom pogonu. Prije samog izbora trenera prvog tima pregovori su obavljeni sa Gradimirom Crnogorcem bivšim članom stručnog štaba i trenera kadetske selekcije našeg tima, kao i Amirom Spahićem aktuelnim trenerom juniorske ekipe FK Sloboda Tuzla. Dogovoreno je da Spahić nastavi sa radom i gradnjom jake juniorske ekipe koja će proizvesti što više igrača za prvi tim, a da Gradimir Crnogorac nastavi pozitivnu priču u prvom timu i ostvari što bolje rezultate u narednom periodu", objavila je Sloboda.

Nakon zimske pauze, Sloboda će igrati protiv Mladosti i to će biti zvanični debi Crnogorca na klupi ekipe u kojoj je sezonama radio kao pomoćni trener.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Terminator
Sledeće godine puno derbija.Sloboda-Gračanica,Slaven,Budućnost,Gradina,Zvijezda itd.
8 4
Dino_2000
Neka je sa srećom Crnogorac.
6 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi