Gradina će domaće utakmice igrati u Srebreniku

Stadion ispunjava minimalne uslove

Gradina će domaće utakmice igrati u Srebreniku

A. Beganović

Fudbaleri Gradine, inače posljednjeplasirane momčadi Premijer lige Bosne i Hercegovine, svoje domaće susrete u nastavku sezone najvjerovatnije će igrati u Srebreniku.

Naime, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba stadion u Srebreniku će najvjerovatnije biti spreman da u proljetnom dijelu sezone ugosti bh. premijerligaše.

Podsjetimo, u prvom dijelu sezone stadion u Srebreniku nije ispunjavao uslove za odigravanje premijerligaških susreta, pa je Gradina domaćin bila u Gradačcu, te Orašju.

Međutim, tokom pauze stadion je osposobljen i kako nezvanično saznajemo Fudbalski savez, odnosno komisija zadužena za ovo pitanje, dozvolit će Gradini da u proljetnom dijelu sezone svoje domaće susrete igra u Srebreniku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.