Gradina opet bez trenera, Gavran odstupio

Gradina opet bez trenera, Gavran odstupio

A. Beganović

Trenutno šesnaestoplasirana momčad BH Telecom Premijer lige, Gradina iz Srebrenika, opet je ostala bez trenera.

Naime, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba premijerligaša iz Sreberenika nakon samo jedne utakmice napustio je Boris Gavran.

Nakon što smo došli do ovih informacija kontaktirali smo Gavrana, koji je tačnost istih potvrdio.

"Dobro ste obavješteni, nisam više trener Gradine. Razišli smo se korektno, vodio sam momčad u Travniku, no jednostavno to nije to. Mislim da je Gradini u ovom trenutku najbolje da se okrene domaćem stručnom kadru. U nastavku sezone želim im mnogo uspjeha", istakao je Gavran za naš portal.

Podsjetimo, Gradinu je na početku sezone vodio Samir Adnalić, kojeg je naslijedio Denis Sadiković, da bi u Travniku momčad iz Srebrenika s klupe predvodio pomenuti Gavran.

Gradina opet bez trenera: Gavran digao sidro - naslov

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.