Gradina poražena na Policama

Eurogol Cimirota

Gradina poražena na Policama

A. Haznadarević

U okviru petog kola BH Telecom Premijer lige, na Policama su snage odmjerile momčadi Leotara i Gradine.

Navijači su imali priliku vidjeti zanimljiv meč, te svjedočiti jednom rijetko viđenom pogotku na bh. terenima.

Domaći su bolje otvorili susret, te su već u drugom minutu preko Jankovića došli do vodstva.

Najljepši trenutak utakmice dogodio se u 29. minutu, a glavni akter je bio Gojko Cimirot, koji je sam prošao do ivice šesnesterca, te odlično pogodio za veliko vodstvo domaćih.

U drugom poluvremenu, opao je tempo igre, te se uglavnom igralo na sredini terena, a po kako vrućem i sparnom vremenu se igralo, najbolje pokazuje prekid igre od strane glavnog sudije, kako bi se igrači mogli osvježiti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da gostima u ovom susretu definitivno nije išlo kako su željeli, najbolje je pokazao autogol postignut u 82. minutu, kada je nakon jedne duboke lopte nespretno reagovao jedan od igrača Gradine, te postavio krajnji rezultat susreta 3:0.

Ttreba spomenuti težak sudar golmana Zukića sa protivničkim igračem, nakon kojeg je morala intervenisati i hitna pomoć.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.