Gradski rivali vode borbu za Rosea

Napušta Tottenham?

Gradski rivali vode borbu za Rosea

Prema pisanju engleskih medija, Danny Rose bi u narednom periodu mogao napustiti Tottenham. 

Rose je zahvaljujući svojim igrama postao jedan od najboljih bekova u Premiershipu i sve je veći broj klubova koji ga žele angažovati, a najveću borbu za njegove usluge će, čini se, voditi rivali iz Manchestera. 

Kako se navodi, čelnici Manchester Cityja su spremni ponuditi 25 miliona eura Tottenhamu za  Rosea, kojeg u svojim redovima želi također i njihov najveći rival Manchester United.

Na kraju će se, ipak, najviše pitati Tottenham koji se ne želi tako lako odreći svog fudbalera. To potvrđuje i činjenica da je između dvije strane nedavno potpisan novi ugovor do ljeta 2021. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi