Grafite bez gola više od pet sedmica

Nikako da mu krene

Grafite bez gola više od pet sedmica

Edmir Škorić
Teme:

Wolfsubrg nije uspio postići jedan pogodak i savladati na svojoj Volkswagen Areni turski Bešiktaš, a dio krivice za to ide i napadaču Grafiteu koji je zaradio sasvim nepotreban crveni karton 15-ak minuta prije kraja utakmice.

U jeku napada Vukova na gol Rustu Rečbera, potpuno nepotrebno, Grafite je rukom udario u lice Bešiktašovog štopera Ibrahima Kasa a sudija Roberto Rosetti bez razmišljanja poslao ga je pod tuš.

Petnaest minuta do kraja sa igračem manje Vukovi nisu uspjeli savladati turskog golmana i utakmica je završena pri rezultatu 0:0. Brazilac Grafite prošle je sezone postigao 28 golova, te je uz Edina Džeku bio najbolji strijelac kluba. 

Ove sezone mu nikako ne ide, više od pet sedmica nije zatresao protivničku mrežu. Trener Armin Veh razočaran je u brazilskog napadača, a njegov potez u 77. minuti protiv Bešiktaša nazvao je "glupim".

Kritike je Grafite zaradio i od svojih suigrača, no svi su spremni da pomognu svom suigrači da prevlada crnu seriju i konačno bude onaj pravi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti