Grafite se pomirio sa klupom

Veh više vjeruje Džeki i Martinsu

Grafite se pomirio sa klupom

Trener Wolfsburga Armin Veh ostavio je Grafitea na klupi u pobjedi svoje ekipe nad Borussijom iz Monchengladbacha ovog vikenda, te je prednost u napadu dao Edinu Džeki i Obafemiju Martinsu.

"Jednostavno je. Imamo tri dobra napadača i sasvim je normalno da ih rotiram u prvoj ekipi", rekao je Veh, objašnjavajući svoju odluku zašto je najboljeg strijelc Bundeslige ostavio na klupi.

Grafite je prije nekog vremena javno kritikovao Veha zato što ga izostavlja iz ekipe, ali je protiv Borussije odluku trenera podnio profesionalno.

"Za mene nije nikakav problem da ostanem na klupi. Trener mi je došao prije početka utakmice i objasnio mi situaciju. To sam primio sasvim normalno i profesionalno, a ipak je najvažnije od svega da smo pobijedili i osvojili nova tri boda", rekao je Grafite.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.