Grafite sve bliže Schalkeu

Prema pisanju njemačkih medija

Grafite sve bliže Schalkeu

O. Lekić

Nakon što su u svoje redove iz Reala doveli španjolskog internacionalca Raula, čelnici Schalkea žele angažovati i brazilskog napadača Wolfsburga Grafitea.

Prema pisanju Wolfsburger Allgemeine Zeitunga napadač Wolfsburga Grafite sve je bliže odlasku u Schalke. Navodno je na adresu popularnih Vukova stigla ponuda koja zadovoljava apetite čelnika kluba, pa je ovaj transfer blizu realizacije.

Još uvijek se ne zna koliko je Schalke ponudio za Grafitea, a Wolfsburger Allgemeine Zeitung navodi da će se u narednih nekoliko dana konačno saznati da li će Grafite napustiti momčad naših internacionalaca Zvjezdana Misimovića i Edina Džeke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.