Grafite: Trenutno smo u dobroj poziciji

Grafite: Trenutno smo u dobroj poziciji

E. Škorić

Brazilac Grafite posljednjih nekoliko utakmica trese protivničke mreže i trenutno je Wolfsburgov igrač sa najboljom formom.

Grafite je u posljednje dvije utakmice postigao četiri pogotka, te je Vukove izvukao iz krize koju su imali na startu sezone.

“Trenutno sam u dobroj formi. Sretan sam i nadam se da će moja momčad biti u stanju da odigra dobro i protiv Borussije M'gladbach“, kazao je Grafite, dodavši:

“Sa tri uzastopne pobjede smo zasjenili loš start i sada se nalazimo u dobroj poziciji.“

Wolfsburg je trenutno sedmi  na tabeli sa devet bodova, dok njihov naredni protivnik, Borussia Moenchengladbach, ima pet bodova i nalazi se na 16. mjestu.

Podsjećamo, Wolfsburg sutra u okviru 7. kola Bundeslige gostuje Borussiji u Moenchengladbachu, a susret počinje u 15 sati i 30 minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.